Proiecte de amenajare spatii comerciale, spatii birouri, clinici medicale si standuri expozitionale. Proiectele sunt realizate si personalizate astfel incat sa oferim clientilor nostri un mediu de lucru deosebit din punct de vedere estetic sau functional. Proiectele sunt adaptate pentru fiecare buget astfel incat sa obtinem un efect maxim cu o investitie controlata. Pe durata lucrarilor de amenajare se asigura permanent asistenta si comunicare  cu echipele care executa lucrarile specifice de amenajare.

CONTINUT PROIECT AMENAJARE DE INTERIOR SPATII COMERCIALE
1-PLANURI:
plan releveu (se face de catre proiectant pentru a avea siguranta proiectarii pe un suport real si corect din punct de vedere al dimensiunilor)
plan mobilare generala
plan plafoane (tavane false, scafe de lumina)
plan prize- plan iluminare (pozitii corpuri de iluminat si tipurile acestora, pozitii intrerupatoare)
plan curenti slabi (trasee circuite, TV, internet, camere video, senzori anti-efractie, sisteme- audio integrate, sisteme home cinema/proiectoare) plan sanitare (detalii si cote montaj obiecte sanitare)
plan termice (pozitie radiatoare si trasee termice, sau alte tipuri de incalzire, ex:incalzire in pardoseala, in functie de cerintele beneficiarului)
planuri recompartimentari
ALTE PLANSE:
vederi/elevatii a peretilor cu finisaje speciale (tapet, placi ceramice, lemn, piatra, sticla etc. si zone cu detalii speciale de executie etc.)
desene tehnice detaliate cu fiecare corp de mobilier facut la comanda
tablou de tamplarie (daca e cazul – contine necesarul de usi si ferestre)
tablou confectii metalice sau din lemn (scari,balustrade si alte confectii metalice sau din lemn)
stereotomie finisaj pardoseli (dispunerea si design-ul placilor de gresie, faianta, piatra, lemn, etc., puncte pornire montaj, detalii speciale, imbinari rosturi, profile trecere pardoseli etc.) antemasuratoare arhitectura (cantitati materiale si finisaje)
detalii speciale de executie (acestea se realizeaza dupa inceperea lucrarilor si stabilirea furnizorilorü

2- CONSULTANTA:
recomandare contacte de furnizori, producatori si distribuitori pentru toate categoriile de materiale si obiecte necesare amenajarii de interior
consultanta achizitioanare mobilier
consultanta achizitioanare corpuri de iluminat
consultanta achizitioanare finisaje / material
consultanta achizitioanare obiecte decorative
consultanta alegere culori / cromatica pe paletare culori
Asistenta tehnica:
urmarire de santier pentru verificarea respectarii executiei lucrarilor (4 vizite pe santier incluse in pret, suficiente raportat la dimensiunea lucrarii. Eventuale vizite suplimentare pe santier se tarifeaza cu 50EUR/vizita. Prima vizita este de documentare si relevare a existentului nefiind luata in calcul.) colaborare si consultare regulata cu dirigintele de santier
stabilirea solutiilor de remediere a defectelor aparute in executie
3- SIMULARI 3D FOTOREALISTE-RANDARE:
simulari 3D a spatiilor interioare
se vor realiza maxim 5 imagini/unghiuri diferite pentru fiecare spatiu interior simulat (ex : 5 imagini/unghiuri diferite din living, din dormitor etc.) simularile 3D se realizeaza cu mobilier, corpuri de iluminat si obiecte de decoratiuni interioare din librariile Proiectantului care respecta cat mai aproape posibil sau sunt identice cu obiectele finale ce urmeaza a fi achizitionat. Toate finisajele din simularile 3D vor fi cele reale din proiect (vopsitorii, placi ceramice, parchet, placaje speciale – lemn, metal, piatra, sticla, tapet etc.)
Simularile 3D se vor executa in doua etape : 1 etapa propunere – proiectantul prezinta propuneri de amenajare de interior simulate 3D pentru toate spatiile mentionate mai sus
Etapa2 modificari / solutie finala – dupa discutia cu beneficiarul si conform dorintelor acestuia, simularile vor fi modificate/rectificate si se vor prezenta ulterior simularile finale pe baza carora se va realiza proiectul.Imagini fotorealistice (Randari)
OBSERVATII: Proiectul nu include atributiile de Diriginte de Santier
ETAPE PRINCIPALE DESFASURARE A PROIECTULUI (ORIENTATIV) Elaborarea temei de proiectare de catre proiectant impreuna cu beneficiarul (contine toate cerintele beneficiarului si va sta la baza proiectului) Prezentare solutii concept/configuratie initiale catre beneficiar dintre care se alege solutia finala. Redactare proiect. Pentru executie se recomanda contractarea unei firme specializata pentru acest domeniu de activitate si echipe de executie profesionista.
Este absolut obligatorie cunoasterea si intelegerea planurilor si desenelor tehnice specifice. Executia se va realiza in proportie de 100% pe baza planselor desenate si dispozitiilor de santier primite de la proiectant. PLATILE AFERENTE PROIECTARII SE VOR ACHITA ASTFEL:
Plata 1 : 50% avans, se achita la semnarea contractului, inainte de realizarea releveului. Plata 2 : 50% la predarea proiectului. Plata proiectului NU se face la finalizarea executiei. Uneori din diverse motive ce tin de beneficiar finalizarea executie este foarte intarziata ca atare plata nu va fi amanata pe aceeasi perioada.
Decontarea platilor se va face in baza emiterii de facturi fiscal de catre proiectant.
Proiectul de Design Interior nu inlocuieste proiectul de arhitectura si nu este destinat obtinerii Autorizatiei de Construire. In cazul in care legislatia sau solicitarile Beneficiarului impun realizarea unor proiecte tehnice pentru anumite specialitati acestea vor fi realizate de personae si firme specializate pentru fiecare domeniu in parte. Costurile aferente acestora, vor fi stabilite cu fiecare proiectant in parte.

Industrial

Industrial Amenajari spatii industriale si reconversii. Echipamente si solutii depozitare, manipulare, benzi transportoare , platforme metalice etc. Prin partenerii nostri …

Detalii proiect

Mobilier pe comanda

Galerie Proiecte

Detalii proiect

Design Interior Apartamente si Vile

Galerie Proiecte Design Interior

Detalii proiect