PROIECTARE RESIDENTIALA

Redesenăm și organizăm spații , decorăm camere, remodelam interioare pentru a le face mai funcționale și mai atractive.

Studiem lumina, culorile și materialele pentru a crea interioare unice, adaptate atât nevoilor funcționale cât și estetice.

Pe lângă aspect, decorare, ne concentrăm pe utilizarea rațională și funcțională a spațiilor.

Realizam proiecte pentru clădiri noi, cât și pentru spatii sau cladiri deja existente.

Studiem și elaborăm tabloul original pentru fiecare spațiu, pornind de la contextul și nevoile clienților, alegând materiale inovatoare, rezistente, cu un caracter evocator puternic, pentru a restaura o identitate unică în fiecare spațiu.

Dorințele, nevoile și ideile clienților noștri sunt punctul nostru de plecare.

Prima întâlnire vizează înțelegerea a ceea ce se așteaptă și a ceea ce ar dori să obțină. A doua etapă implică examinarea mediilor: efectuăm toate analizele  necesare și luăm în considerare modul în care spațiile sunt utilizate în starea actuală.

Nu ne limităm la a decora și a face camerele plăcute atrăgătoare, dar studiem modalități alternative de utilizare a spațiului și funcționalitatea pentru care sunt destinate aceste spații. Întotdeauna prezentăm soluțiile noastre cu desene 2D sau randare 3D, în raport cu tipul de proiect, pe care îl vom discuta împreună cu clientul nostru în fiecare detaliu,  înainte de a trece la faza executivă.

Industrial

Detalii proiect

Mobilier la comanda

Galerie Proiecte

Detalii proiect

Proiecte spatii comerciale

Galerie Proiecte

Detalii proiect